стрічка

Посадовцю Держгеокадастру у Рожищенському районі, якого спіймали на хабарі, обрали запобіжний захід

27 Лютого 2020, 10:42
785

Слідча суддя Луцького міськрайонного суду Олеся Калькова розглянула клопотання старшої слідчої СУ ГУНП у Волинській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного, що працює на посаді начальника міжрайонного управління у Ківерцівському та Рожищенському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.

Слухання справи відбулось 22 лютого. Про це йдеться в ухвалі суду.

Нагадаємо, чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України.

Старша слідча СУ ГУНП у Волинській області Тетяна Данильчук, за погодженням із прокурором у кримінальному провадженні Тарасом Гуцуляком, звернулася до слідчого судді Луцького міськрайонного суду з клопотанням про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного терміном на 60 днів.

Сам підозрюваний та його захисник просили обрати відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Слідча суддя постановила у задоволенні клопотання старшої слідчої відмовити. Застосувати відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці до 22 квітня 2020 року включно.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024