стрічка

В Острозі поліцейські викрили чоловіка, причетного до вбивства та замаху на умисне вбивство

26 Лютого 2020, 11:59
Місце злочину 1890
Місце злочину

Працівники Острозького відділу поліції затримали жителя Розважа за замах на умисне вбивство та причетність до вбивства.

Чоловіка із важкою травмою голови в під’їзді будинку на вулиці Городище Острога 23 лютого близько 23 години побачив місцевий житель. Він одразу повідомив до поліції і викликав «швидку». Про це повідомляють у ГУНП у Рівненській області.

Слідчо-оперативна група встановила, що 52-річний житель села Розваж підпрацьовував скульптором, використовуючи господарське приміщення. Того вечора він розпивав алкогольні напої разом із односельцем. Між ними виник конфлікт, під час якого старший чоловік ударив почарківця по голові, ймовірно сокирою. Потерпілому вдалося втекти.

Медики у нього діагностували рубані рани голови, відкритий перелом потиличної та лобної кісток голови, відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Нині 30-річний потерпілий перебуває в реанімації.

Причетного до злочину зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі за процесуального керівництва місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні замаху на вбивство. 25 лютого суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Працює поліція
Працює поліція

Місце, де виявили тіло жінки
Місце, де виявили тіло жінки



 

Крім того, під час огляду місця події поліцейські виявили у каналізаційній шахті тіло жінки, закопане попелом. Загиблою виявилася 49-річна острожанка, яка зникла близько місяця тому. На її тілі правоохоронці виявили ножове поранення грудної клітки.

Наразі зловмисник спілкується зі слідчими. Досудове розслідування триває. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром