стрічка

У Луцьку «накрили» торговця контрафактним куривом та алкоголем

24 Лютого 2020, 11:18
1163

У Луцьку ліквідували канал збуту тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка. 

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області. 

В рамках проведення операції «Акциз-2020» встановили 40-річного жителя обласного центру, який у своїх гаражах незаконно зберігав значну партію алкогольних напоїв та тютюнових виробів без марок акцизного податку. Оперативники встановили, що контрафактну продукцію збували на одному з луцьких ринків.  

У чоловіка провели 5 санкціонованих оглядів житлових, гаражних приміщень, в яких зберігали підакцизні товари, а також провели огляд торгової точки, з якої правопорушник реалізовував фальсифікату. Оглянули автомобіля, який використовували для транспортування контрафактного тютюну та алкоголю. 

За результатами оглядів із незаконного обігу вилучили понад 10 000 пачок тютюнових виробів,  фальсифіковані алкогольні напої об’ємом 1000 літрів,  93 тисячі гривень, отримані від тогівлі контрафактом, та транспортний засіб марки BMW. Вилучили й мобільний телефон, який використовував «бізнесмен» для придбання та реалізації підакцизу. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить майже один мільйон гривень.

Наразі вирішують питання про арешт вилученого майна, а також проводять весь комплекс заходів, аби встановити канали постачання на територію області фальсифікату.

Читайте також: Волинські роботодавці працевлаштували майже вісім тисяч робітників

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024