стрічка

Судили продавців, які незаконно торгували піротехнікою на Любомльщині

24 Лютого 2020, 13:03
Піротехніка 1083
Піротехніка

Суддя Любомльського районного суду Алла Гайдук розглянула матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності продавців, які незаконно здійснювали торгівлю піротехнічними виробами.

Про це йдеться у постановах суду від 4 лютого та 6 лютого.

У першому випадку 17 січня у магазині в селі Запілля особа здійснювала торгівлю піротехнічними виробами «Контактна шутиха. Чесно-Бах» в кількості 21 упаковка, в кожній з яких 50 штук, без відповідних дозвільних документів, чим вчинила правопорушення.

На розгляд справи особа не з`явилась, однак в канцелярію суду подала заяву про розгляд справи у її відсутності, визнала винуватість у вчиненому правопорушенні.

На суді продавця визнали винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.1956 КУпАП, і наклали стягнення у вигляді штрафу в розмірі 595 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів. Також доведеться сплатити 420 гривень судового збору.

Читайте також: Судили чоловіка, який у Гущі їздив п'яним за кермом мотоблока 

В іншому випадку 21 лютого в приміщенні магазину в селі Крушинець чоловік здійснював торгівлю піротехнічними виробами «Контактна шутиха «Чесно-Бах» в кількості 12 упаковок, в кожній з яких 50 штук, без відповідних дозвільних документів. В суді чоловік свою вину у вчиненому правопорушенні визнав повністю, щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Суд вирішив визнати винним у вчиненні правопорушення і накласти на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 595 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів «Контактна шутиха «Чесно-Бах» в кількості 12 упаковок. Також доведеться сплатити 420 гривень судового збору.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024