стрічка

Ковельську прокуратуру очолив Юрій Новосад

21 Лютого 2020, 10:45
Юрій Новосад 2102
Юрій Новосад

Прокурор Волинської області Тарас Безрукий представив колективу Ковельської місцевої прокуратури нового керівника – Юрія Новосада.

Він обійняв цю посаду 19 лютого згідно із наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки, – інформує прокуратура у Волинській області.

«Ковель – географічне серце області, через яке проходять усі транспортні артерії, а тому проблем на території, охопленій місцевою прокуратурою, немало. Це і злочини на кордоні – контрабанда, порушення митних правил, несплата митних платежів, незаконний обіг підакцизних товарів, ті ж незаконні АЗС – усю цю проблематику Юрій Олександрович знає, як ніхто, в силу свого досвіду, і я впевнений, ви разом покажете гідні поваги громадян результати», – наголосив новому керівнику та колективу місцевої прокуратури прокурор Волині Тарас Безрукий.

Тарас Безрукий також взяв участь у координаційній нараді керівників правоохоронних органів у Ковелі, на якій обговорили стан протидії злочинності.

«Правоохоронці на місцях знають усе, що відбувається на їхній території. І якщо вони, знаючи про порушення закону, не припиняють їх – виникає запитання, а чи не покривають вони злочинців? Якщо видимого суспільству результату вашої роботи не буде – це запитання постане. Я хочу, щоб усі зрозуміли – кожен на своєму місці має працювати відповідально, аби забезпечувати правопорядок в регіоні», – зауважив прокурор області. 

Довідково:

Юрій Новосад народився  05 вересня 1981 року у селі Звірів Ківерцівського району Волинської області.

Вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки. Доктор юридичних наук.

В органах прокуратури – з 2005 року.

Працював на різних посадах в органах прокуратури Волинської та Рівненської областей.

До призначення на посаду керівника Ковельської місцевої прокуратури очолював відділ нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024