стрічка

Судили чоловіка, який на Любомльщині їздив п'яним за кермом мотоблока

21 Лютого 2020, 15:37
Мотоблок 1506
Мотоблок

Суддя Любомльського районного суду Алла Гайдук розглянула матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого зловили п'яним за кермом мотоблока.

Про це йдеться у постанові суду.

10 січня о 16:55 у селі Гуща Любомльського району керував мотоблоком «Зубр» з явними ознаками алкогольного сп`яніння. На вимогу пройти в установленому порядку медичний огляд для визначення стану алкогольного сп`яніння відмовився, чим порушив вимоги Правил дорожнього руху України.

В суд чоловік не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи. Будь-яких заяв чи клопотань щодо розгляду справи суду не подав.

Винуватість чоловіка у відмові від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння під час керування транспортним засобом доводиться зібраними у справі письмовими доказами, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення, з яким порушник ознайомився та погодився; письмовими поясненнями свідків та відеозаписом подій.

Читайте також: Відібрали права та заплатить 10 тисяч штрафу: судили мотоцикліста, який їздив п'яним у Нудижах

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Адміністративного кодексу та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном один рік.

Також він заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024