стрічка

У Ковелі вшанували Героїв Небесної Сотні. ФОТО

20 Лютого 2020, 17:44
1173

У читальній залі центральної районної бібліотеки віддати данину пам'яті і шани Героям Небесної Сотні зібрались керівники районної і міської влади.

Захід організували у четвер, 20 лютого. Про це повідомили у Ковельській райдержадміністрації.

У вшануванні пам'яті взяли учать заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, Ковельський міський голова Олег Кіндер, учасники Революції Гідності, волонтери,  учасники АТО та ООС, представники трудових колективів підприємств, установ, духовенства та громадськості Ковельщини.

Символічною стала участь в годині пам'яті вихованців Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. 

«Герої не вмирають! Відважні, безстрашні, вільні. Вони разом із сотнями тисяч небайдужих патріотів  повстали на боротьбу за європейський вибір та демократичні цінності. І без вагань віддали свої життя за Україну, за Свободу й Гідність, за щасливе майбутнє кожного з нас», – йдеться у повідомленні.

Представники духовенства ПЦУ та усі учасники заходу звершили молитву за упокій душ Героїв Небесної Сотні, вшанували їх світлу пам'ять хвилиною мовчання.

Із хвилюванням присутні вдивлялись у кадри історичної хроніки Майдану, що розпочав новий відлік в історії України. Аматори сцени міста й району присвятили Героям літературно-мистецьку композицію, номери якої пройняли патріотичними почуттями душу кожного.

По завершенні заходу його учасники поклали живі квіти до Стели пам'яті загиблим землякам – учасникам АТО, та до пам’ятника Борцям за волю України.














Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024