стрічка

Як змінилася Горохівська центральна районна лікарня за минулий рік

20 Лютого 2020, 09:23
2785

У Горохівській ЦРЛ відбулася підсумкова нарада, на якій лікарі медзакладів Горохівщини звітували про роботу, виконану минулоріч, і запланували її на 2020 рік.

Про це повідомляють на сайті Горохівської районної ради.

Із доповіддю виступив головний лікар Горохівської ЦРЛ Валерій Коба. Він зазначив, що рік тому Міністерство охорони здоров’я України видало наказ №330 про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики КНП «Горохівська ЦРЛ».

Відтоді в діяльності цього медичного закладу відбувся ряд змін: всі його підрозділи підключили до локальної обчислювальної мережі, інтернету та до медичної інформаційної системи; придбали ліцензію медичної інформаційної системи «Доктор Елекс» на 41 робоче місце, котрі забезпечені персональними комп’ютерами і принтерами. Медичні працівники закладу пройшли фахове навчання МІС «Доктор Елекс» і грамотно працюють із медичною документацією в електронному вигляді.

3
Валерій Коба
Валерій Коба

Провели реєстрацію в електронній системі охорони здоров’я eHelth через МІС «Доктор Елекс». Горохівську ЦРЛ зареєстрували на платформі SmartTender для укладення договору з Національною службою здоров’я України. Загальні видатки закладів охорони здоров’я Горохівського району склали 44 млн. грн., що становить менше тисячі гривень на одного жителя району.

Сьогодні в галузі медицини Горохівського району працює 420 фахівців: 79 лікарів, 196 молодших спеціалістів з медичною освітою, 74 людини молодшого медперсоналу й 71 - інший працівник. У Горохівській ЦРЛ функціонує 157 ліжок, у Берестечківській районній лікарні №2 – 30. В структуру закладів охорони здоров’я Горохівщини входять КНП «Горохівська районна стоматологічна поліклініка», Горохівський центр ПМСД (10 лікарських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, 52 ФАПи).

У районі стаціонарну медичну допомогу надають лікарі дев’яти спеціальностей. У минулому році в Горохівській ЦРЛ пролікували 7396 пацієнтів, зробили 1150 хірургічних втручань.

Читайте також: У Горохівській ЦРЛ урочисто відкрили оновлене терапевтичне відділення

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024