стрічка

У Луцьку відбувся турнір з рукопашного бою серед прикордонників. ФОТОРЕПОРТАЖ

20 Лютого 2020, 09:00
2098

У Луцьку відбувся чемпіонат луцького прикордонного загону з рукопашного бою.

Змагання пройшли 19 лютого в спорткомплексі Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні в рамках спартакіади Державної прикордонної служби України.

Військовослужбовці змагалися між собою за право представити Волинь на всеукраїнському чемпіонаті прикордонної служби з рукопашного бою, який пройде у Хмельницькому з 13 по 16 березня.

 




 

Змагання проходили в індивідуальному та командному заліках у трьох вагових категоріях: до 70 кілограмів, до 85 кілограмів та понад 85 кілограмів.

Обслуговувала турнір бригада суддів, яку напередодні сформували найдосвідченіші бійці луцького клубу змішаних єдиноборств «Легіон».

 

Представники «Легіону»
Представники «Легіону»


 

Представник арбітражу Вадим Радюк має чималий досвід виступів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Спортсмен зізнався, що судити поєдинки важче, аніж самому приймати в них участь.

«Під час поєдинків потрібно уважно слідкувати за діями бійців, аби не допустити травматизму, і в той же час правильно та прозоро судити», – розповів рефері змагань Вадим Радюк.

 



 

За результатами змагань третє місце виборов відділ прикордонної служби типу «С», другими стали представники «Світязя», а почесне перше місце завоювали військовослужбовці відділу прикордонної служби «Римачі».



 

Як розповіли організатори турніру, цей захід допоміг визначити четвірку кращих спортсменів-військовослужбовців різних вагових категорій, які приймуть участь у всеукраїнському чемпіонаті з рукопашного бою.









Дмитро ЗІНЮК 

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024