стрічка

У Рожищі започаткували челендж з надання допомоги літнім людям

18 Лютого 2020, 11:26
Порцію доброти від працівників територіального центру отримала літня бабця, ветеран праці із пенсією у 2000 гривень. 668
Порцію доброти від працівників територіального центру отримала літня бабця, ветеран праці із пенсією у 2000 гривень.

Територіальний центр соціального обслуговування Рожищенського району започаткував челендж з надання допомоги людям літнього віку «Поділись своїм добром».

Акцію розпочали 17 лютого, у Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Про це працівники терцентру повідомили Район.Рожище.

«День спонтанного прояву доброти з'явився як нагадування про те, що останнім часом ми байдужі до проблем і нещасть інших. У цей день важливо згадати, як важливі доброта, співчуття і взаємодопомога! Доброта – одна з найголовніших людських чеснот, завжди йде поруч з безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Саме таким чином Всесвіт дає можливість бути причетним до того, щоб зробити світ кращим», – йдеться у повідомленні.

Мета челенджу – допомогти тому, хто цього потребує.

У рамках акції першою порцію доброти від працівників територіального центру отримала літня бабця, ветеран праці із пенсією у 2000 гривень.

«Передаємо свій челендж місцевій владі, соціальним партнерам, громадським активістам та жителям міста. Маємо надію, що «Поділись своїм добром» не буде одноденною акцією доброти», – зазначають ініціатори акції.

Вони запрошують висвітлювати свої добрі справи у соціальних мережах з хештегом #поділисьсвоїмдобром, передаючи челендж іншим людям, підприємствам чи організаціям.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром