стрічка

Відомий луцький лікар безкоштовно оперуватиме онкохворих

17 Лютого 2020, 13:07
Вадим Петровський  6377
Вадим Петровський 

Директор і головний лікар МЦ «Боголюби» Вадим Петровський пообіцяв щомісяця проводити абсолютно безкоштовне оперативне лікування двох онкохворих пацієнтів.

Таке рішення лікар прийняв після того, як в нього самого діагностували страшну хворобу – рак шлунку. На щастя, діагноз не підтвердився, зізнався, пише Таблоїд Волині.

«Тиждень тому мені поставили діагноз: інфільтративний захворювання шлунка, неоплазія субкардіі ... Коротше кажучи, зрозумілою мовою, – рак шлунка. І життя моя розділилася відразу на дві половини. Я не можу тут описати всю палітру моїх почуттів. Та й описати їх не є можливим.

Позавчора мені подзвонили з лабораторії й сказали, що після гістохімічного аналізу матеріалу діагноз рак не підтвердився.

Ось таке ось диво.

Але я не про чудеса...

Я думав, що, крім іншого, ніколи, поки зможу, не кину оперувати.

Я не можу лікувати людей безкоштовно в силу того, що в моїй клініці 60 осіб команди, яким потрібно платити зарплати, податки тощо. Але я можу забезпечити оперативне лікування 2 пацієнтам на місяць, які не можуть собі цього дозволити в силу матеріальних обставин. І я буду щиро радий це робити.

Якщо вам поставили діагноз: рак тіла матки, рак ендометрія, рак шийки матки, рак вульви та й просто будь-які гінекологічної болячки, і ви у розпачі в силу матеріального фактора, будь ласка, знайте, що кожен місяць ми беремо 2 пацієнтів, обстежуємо і оперуємо їх абсолютно безкоштовно! Можливо, в майбутньому кількість таких операцій збільшиться, я не беруся зараз прогнозувати. Не судіть строго. Поки можу так ..

Рівень лікування покажу на відео. Вірю, що цей рівень задасть новий стандарт в регіоні.

Всім здоров'я і Божих благословень!», – написав лікар.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024