стрічка

У Сарнах «озолотили» дерева, щоб привернути увагу до онкології

16 Лютого 2020, 12:09
У Сарнах «озолотили» дерева, щоб привернути увагу до онкології 1392
У Сарнах «озолотили» дерева, щоб привернути увагу до онкології

У Сарнах провели Акцію, приурочену Міжнародному дню боротьби з дитячою онкологією.

Міський голова Світлана Усик, працівники виконавчого апарату міськвиконкому спільно з вихованцями МБК «Сузір’я» та «Залізничник», ПК «Юність», МК «Колос», членами Дитячої дорадчої ради при міському голові взяли участь у акції на підтримку онкохворих дітей, прикрасили дерева  на центральній алеї міста, по вулиці Широкій золотистими стрічками. Про це інформує Сарненська міська рада.

Світлана Усик зазначила, що акцію у місті проводять у знак підтримки дітей та їх сімей, що стикнулись з страшною хворобою. У знак єднання, надії, мужності, рішучості перед хворобою під назвою рак.

«15 лютого – це не день відчаю, а свято перемоги малюків і дорослих, лікарів, родичів хворих і всіх, хто не байдужий до чужого горя, над страшною недугою – злоякісними пухлинами дитячого віку», – додала очільниця. 

На виконання міської Програми допомоги жителям міста, які потребують лікування онкологічних захворювань у 2019 році надійшло 264 заяви та виплатили  за кошти міського бюджету матеріальну допомогу на суму 263 тисяч гривень. У 2020 році у рамках виконання Програми вже отримали допомогу більше 50 мешканців міста.

Читайте також: Сарненські школи можуть отримати гроші на розвиток




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024