стрічка

Світязька ліцеїстка здобула перемогу в обласному конкурсі за найкращий слайд-фільм

16 Лютого 2020, 12:50
1394

Аліна-Ангеліна Штемпель, вихованка гуртка «Цікава інформатика» Шацького будинку дитячої та юнацької творчості, який діє у Світязькому ліцеї під керівництвом Світлани Оніщук, здобула перемогу в обласному конкурсі фотографій, слайд-фільмів, відеофільмів «В об'єктиві туриста».

В номінації «Кращий слайд-фільм» юнка здобула перше місце за роботу «Ти не мілій, перлинко нашої Волині...», за що нагороджена грамотою управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та кубком.

Дівчина охоче поділилася своїми враженнями від конкурсу та тим, що її надихає до творчості.

Про краєвиди

Світязь – це місце, де краєвиди зачаровують, а мрія злітає увись. Тож мені неабияк пощастило народитись і жити в одному з мальовничих куточків нашої планети. Краса природи вабить до себе, і я просто обожнюю подорожувати, відкривати нові горизонти та пізнавати дивовижний світ. 

Про захоплення

Захоплююсь фотографією, звичайно, лише на аматорському рівні, але все ж маю безліч світлин, цілу колекцію нашого красеня Світязя. Також пишу, пишу про те, що відчуваю.... Намагаюсь викласти свої думки, свої емоції та почуття на папір. Звичайно, мої вірші не можуть подобатись усім, але якщо хоча б одна людина, прочитавши їх, візьме щось для себе — це вже прекрасно!

Про створення слайд-ролика

Вірш для майбутньої роботи «Ти не мілій, перлинко нашої Волині...» з'явився ще влітку 2019-го, коли ситуація катастрофічного обміління Світязя сколихнула всю Україну.

Безліч фото, гарна музикаі власна поезія зробили монтаж захоплюючим і цікавим, я вклала туди часточку своєї душі.

Журі ролик теж сподобався. Коли прийшли результати, я була ошелешена та безмежно щаслива! Перемога в обласному конкурсі, учасники якого не лише аматори, а й професіонали – ще один крок до успіху.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром