стрічка

Камінь-каширська поліція скаржиться на громадські формування району

16 Лютого 2020, 13:55
Камінь-каширська поліція скаржиться на громадські формування району 1052
Камінь-каширська поліція скаржиться на громадські формування району

Члени Камінь-Каширської та Піщанської «Варт порядку» ігнорують свої обов’язки.

Про це йдеться на офіційній сторінці Камінь-Каширського Відділу Поліції у Facebook.

Протягом 2019 року в Камінь-Каширському відділі поліції зареєстровано 4958 заяв та повідомлень, з них 2689 звернень вирішено згідно ЗУ «Про звернення громадян, а по 681– внесено відомості в ЄРДР. За звітний період на профілактичні обліки поставлено – 144 особи.

Під час проведення профілактичних заходів на території міста та району, співробітниками відділу поліції було виявлено 5 664 правопорушень, про що складено адміністративні протоколи. За вказані адміністративні правопорушення накладено штрафні санкції в сумі близько 1 393 406 грн.

Що стосується громадських формувань у Камінь-Каширському районі, то правоохоронці запевняють, що вони ніяким чином не допомагали забезпечувати громадський порядок.

«Громадські формування за 12 місяців минулого року, не зважаючи на неодноразові звернення Камінь-Каширського відділу поліції, не брали участі у проведенні спільних з працівниками поліції відпрацювань, не допомогли розкрити жодного злочину. Шановні члени Камінь-Каширської та Піщанської «Варт порядку», у разі невиконання Вами своїх обов’язків, в подальшому Камінь-Каширський відділ поліції буде змушений прийняти рішення про анулювання наявних у вас дозволів на пристрої травматичної дії та буде вирішено питання про припинення діяльності таких формувань у судовому порядку. Надіємось на співпрацю та розуміння», – йдеться у повідомлення районного відділу поліції.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024