стрічка

Пісня уродженця Волині отримала нагороду «Української пісні року»

15 Лютого 2020, 16:32
Роман Черенов 1670
Роман Черенов

Пісня музиканта та саундпродюсера, уродженця Ковеля Романа Черенова, який творить під псевдонімом Morphom, отримала нагороду на церемонії «Українська пісня року».

12 лютого у Національному палаці мистецтв «Україна» у Києві відбулася урочиста церемонія вручення Національної музичної премії «Українська пісня року». Проєкт здійснив гучний рестарт після тривалої перерви. Продюсером шоу знову виступив ректор Національного університету культури Михайло Поплавський. Але цього разу він зробив це спільно з поп-ідолом Олегом Винником і в колаборації з каналом «1+1». 

На цій церемонії молодий співак LAUD отримав нагороду за пісню «У цю ніч». Офіційний реліз і радіопрем'єра синглу «У цю ніч» відбулися 25 червня 2017 року. Автором слів і музики дебютної композиції став сам Влад Каращук, а сандпродюсером виступив відомий електронний музикант Роман Черенов.

У соціальній мережі Instagram Роман привітав Влада із отриманою нагородою йопублікував фото з червоної доріжки.

«Влад, особисто хочу подякувати за довіру і за сотні годин проведених на студії, ми зробили класні пісні і ти як артист – вартий іще більше нагород і визнання! Обійняв», – написав Роман Черенов у дописі.



 

Читайте також:

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром