стрічка

П'яним з'їхав у кювет біля Іванич – заплатить 10 тисяч штрафу

15 Лютого 2020, 16:28
Чоловік заплатить штраф та судовий збір 2614
Чоловік заплатить штраф та судовий збір

Суддя Іваничівського районного суду Ігор Нєвєров розглянув матеріали справи про адміністративні правопорушення, що надійшли від Іваничівського відділення поліції про притягнення до відповідальності чоловіка, який п'яним за кермом злетів у кювет.

Слухання справи відбулось 10 лютого. Про це йдеться у постанові суду.

Підсудний 3 січня о 23:20, перебуваючи в нетверезому стані, керував автомобілем марки «Opel Zafira» на автодорозі Павлівка-Іваничі. Він не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, в результаті чого втратив керування транспортним засобом та з'їхав у кювет. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчинених правопорушеннях визнав повністю. За результатом тесту на стан алкогольного сп'яніння, показник алкоголю в його організмі становив 2,33 проміле.

Суддя постановив визнати водія винним у вчиненні правопорушень, передбачених частиною 1 статті 130 та статтею 124 Адміністративного кодексу та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на термін один рік. Також він заплатить на користь держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

Коментар