стрічка

Шацька ОТГ опинилася у трійці кращих проєкту «Школа локальної демократії 2.0»

14 Лютого 2020, 12:05
Шацька ОТГ опинилася у трійці кращих проєкту «Школа локальної демократії 2.0» 1047
Шацька ОТГ опинилася у трійці кращих проєкту «Школа локальної демократії 2.0»

Працівники Шацької ОТГ взяли участь у тренінгах проєкту «Школа локальної демократії 2.0», які відбулися днями у Тернополі.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написала виконуюча обов'язки голови, секретар Шацької ОТГ Людмила Цевух.

Вона також повідомила про ще один успіх: на «Школі локальної демократії 2.0» Шацька громада опинилася у трійці лідерів серед десяти громад Західної України, а відтак працівники апарату громади отримають можливість отримати досвід у Польщі. 

«У Шацької ОТГ ще один успіх! На «Школі локальної демократії 2.0» ми в трійці кращих. Нашу громаду обрали на поїздку до Польщі!!! Дякую кожній з 10 коман Західної України за таку високу оцінку нашої праці! Дякую усім працівникам та жителям ОТГ за роботу: кожному особисто на його місці!!! Горджуся вами! Молодці! Працюємо далі!» – йдеться у дописі керівниці громади. 

Нагадаємо, Шацька ОТГ бере участь у проєкті «Школа локальної демократії 2.0». На тренінгах, які відбулися днями у Тернополі, упродовж трьох днів учасників з десяти громад Західної України навчали співпраці з молоддю, зовнішньому та внутрішньому маркетингу, стратегічному плануванню розвитку громади та міжнародному співробітництву,  а також роботі з медіа.






Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024