стрічка

Луцьк прийме всеукраїнський турнір із дворового футболу

13 Лютого 2020, 17:11
1213

Асоціація дворового футболу продовжує традицію організовувати всеукраїнські змагання з дворового мініфутбол.

Черговий турнір відбудеться 1 березня у КРЦ «Адреналін Сіті». Про це йдеться на сайті організації. 

Участь у турнірі можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями. Проте у змаганнях заборонено брати участь професійним футболістам та футзалістам. Зазначимо, що лише 12 колективів зможуть поборотися за головний турнір змагань, адже кількість місць обмежена!

Подати заявку на участь у турнірі можна ТУТ.

Функціонери ліги розробили дуже цікавий формат змагань: Спершу колективи будуть розділенні на 4 групи по 3 команди, далі відповідно до зайнятого місця колективи розіграють – «Gold Cup», «Silver Cup» та «Bronze Cup», таким чином 6 команд отримають пам’ятні нагороди та призи від організаторів.

Читайте також: На Волині визначили володаря Суперкубку Дитячо-юнацької ліги U-16 від АДФ . ФОТОРЕПОРТАЖ

Турнір проходитиме за звичними футзальними правилами, але буде одне важливе виключення, воротареві можна буде віддавати пас безліч разів (футзальне правило 5 сек не діє).

  • Колективи за допомогою сліпого жеребу будуть  розділенні, на 4 групи по 3 команди, відповідно до зайнятого місця у групі, команди поборються за «Gold Cup», «Silver Cup» та «Bronze Cup»;
  • Час гри : 2 тайми по 12 хвилин (фоли рахуються);
  • День проведення матчів: 1 березня (неділя);
  • Кількість гравців у полі: 5 осіб (4 +1);
  • Кількість гравців у заявці : 12 осіб;

За результатами турніру переможців чекають пам’ятні призи: Кубки , медалі , подарункові сертифікати, корисні призи від Організаторів та Партнерів. Індивідуальні нагороди для найкращих гравців.

«Вас чекають якісна фото та відео зйомка, тому кожен учасник ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ»,– йдеться у повідомленні.

Деталі за телефонами: 099-700-62-09; 050-169-95-15.

До слова, даний турнір стане вже другим за ліком. Перші подібні змагання відбулися в Луцьку наприкінці 2019 року. Як ровивалися футбольні баталії у першому турнірі, дивіться у відео. 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром