стрічка

Керівництво Волині хоче, аби пункт пропуску в Адамчуках працював два місяці

09 Лютого 2020, 13:32
Керівництво Волині хоче, аби пункт пропуску в Адамчуках працював два місяці 1119
Керівництво Волині хоче, аби пункт пропуску в Адамчуках працював два місяці

Під час робочого візиту до Польщі керівники Волинської області з польськими колегами обговорили питання роботи пункту пропуску в Адамчуках-Збереже.

Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Робочий візит до Республіки Польща здійснив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, аби взяти участь у XIII Форумі Європа-Україна «Нові можливості, старі загрози» в м. Жешув та провести робочі зустрічі із Воєводою і Маршалком Люблінського воєводства у Любліні. Відбулося закордонне відрядження упродовж 5 та 6 лютого.

Так, під час зустрічей із Люблінським Маршалком Ярославом Ставярським та Люблінським Воєводою Лехом Справкою, що відбулися 6 лютого, голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко та голова обласної ради Ірина Вахович обговорили ряд питань, важливих для поглиблення транскордонного співробітництва між Волинню та Республікою Польща.

Зокрема, серед основних – відкриття тимчасового пункту пропуску Збереже-Адамчуки на період відпочинкового сезону з 28 червня по 28 серпня 2020 року.

Слід зауважити, що за результатами зустрічей домовилися про створення робочої групи із представників Волинської області та Люблінського воєводства, які займатимуться вирішенням проблем, пов’язаних із відкриттям пункту пропуску «Адамчуки-Збереже» на два місці (в туристичний сезон) та інтенсифікацію роботи транскордонного об’єднання «Єврорегіон Буг», а також проведенні в березні 2020-го засідання Ради «Єврорегіону».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024