стрічка

Що вимагають підприємці Старого ринку від влади міста

05 Лютого 2020, 11:19
Підприємці Старого ринку на мітингу 980
Підприємці Старого ринку на мітингу

У стінах Луцької міської ради зібралися підприємці, які продають на Старому ринку і вимагають зібрати позачергове засідання сесії міськради.

Про це вони заявили 5 лютого в Луцькраді

Зокрема, базарники вимагають скасувати рішення про демонтаж і перенесення ринку, хочуть «скинути» з посади очільницю департаменту муніципальної варти Юлію Сиротинську. Окрім того, хочуть відправити у відставку виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта, бо, за словами підприємців, він «не чує людей».

Читайте також: Мітинг під стінами міськради: базарники називають місцеву владу сепаратистами. ОНОВЛЮЄТЬСЯ



 

Коментарі
07 Лютого 2020, 02:15
щира правда в тому, що старий ринок є родзинкою і приваблює гостей міста. В Європі, залишки таких ринків знаходяться під охороною, бо люди усвідомили, що це частина історії їх міста, те що робить його унікальним. Мій чоловік, іноземець, був вражений рішенням посадовців знищити ринок :"старий ринок -це найкаще що я бачив в Луцьку....туристів вже не приваблюють торгові центри, їх цікавлять місця, де можна побачити життя людей, їх звичаї, традиції..." Люди, лучани підтримайте підприємців, гоніть чиновниів котрі не шанують ані людей ані історію міста.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024