стрічка

Мережа Район.in.ua запускає новий проект про спорт

04 Лютого 2020, 18:21
Мережа Район.in.ua запускає новий проект про спорт 615
Мережа Район.in.ua запускає новий проект про спорт

Спорт на Районі –  видання для вболівальників, спортсменів-професіоналів та аматорів, шанувальників активного і здорового способу життя і для всіх, кому цікаве спортивне життя Волині та Рівненщини. 

Журналісти мережі Район.in.ua працюють для того аби читачі отримали найсвіжішу та найцікавішу інформацію про життя сіл і міста, а спортивна тематика займає у ньому важливе місце. 

Тож відтепер на сайті Спорт на Районі можна отримати систематизовану інформацію про результати улюблених команд, анонси та перебіг змагань, фотозвіти зі спортивних подій, досягнення спортсменів, їхнє повсякдення та багато іншого.

Запрошуємо вподобати сторінку видання у Facebook і приєднатися до Телеграм-каналу. 

Якщо бажаєте нас запросити на подію, повідомити важливу інформацію, пишіть пишіть на електронну пошту [email protected] або телефонуйте на номер 0664132928. 

Бренд Район.in.ua наразі об'єднує 25 інтернет-ресурсів. Зокрема життя Волинської області висвітлюють видання Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-Каширський,  Район.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.Турійськ. У Рівненській області діє шість сайтів: Район.Острог  Район.Гоща. Район.Корець. Район.Демидівка, Район.Сарни. Район.Дубно.

У 2018 році у мережі Район.in.ua  запрацював діловий проєкт Бізнес.Район про волинський бізнес, цікаві проекти та актуальні проблеми підприємництва Волині.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024