стрічка

Водію, причетному до смертельної аварії у Рожищенському районі, обрали запобіжний захід

29 Січня 2020, 17:10
Автомобіль «Peugeot Expert» поліцейські знайшли у Княгининку 1071
Автомобіль «Peugeot Expert» поліцейські знайшли у Княгининку

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили 38-річному жителю Ковельського району про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України.

29 січня Луцький міськрайонний суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, в п’ятницю, 24 січня, ввечері на пішохідному переході в селі Копачівка Рожищенського району невідомий автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння летальної ДТП причетний автомобіль «Peugeot Expert» за кермом якого перебував 38-річний житель Ковельського району. Його затримали 28 січня.

Чоловікові оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої) та ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024