стрічка

БК «Старий Луцьк» – БК «ДіДіБао»: анонс поєдинків

25 Січня 2020, 08:30
2390

Цими вихідними «Старий Луцьк» проведе два поєдинки проти БК «ДіДіБао».

Великий баскетбол повертається до обласного центру Волині. Після новорічних свят ОДЮСШ знову прийматиме матчі Вищої ліги. В гості до Луцька приїде «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського. Команди зустрічалися на старті чемпіонату і несподівано для багатьох луцьких вболівальників – обмінялися перемогами. Зважаючи на це та на інші фактори,  гравцям «Старого Луцька» – принципово здобути дві перемоги.

Наші гості перебувають у чудовому настрої, адже минулого тижня зуміли завдати поразки лідерові нашої групи БК «Тернопіль». Баскетболісти з древнього міста зарекомендували себе як непоступлива команда і дають бій всім суперникам.

«ДіДіБао» підсилив височенний центровий Роман Гуменюк. Натомість залишив розташування каменчан Василь Федоряк. Безсумнівним лідером та граючим тренером наших суперників є Микола Полюляк, який знайомий луцьким вболівальникам за виступами у «Волиньбаскеті». Вінтоняк, Нєволін, Гарбарчук, Конєв – гості володіють непоганим кадровим потенціалом. Зважаючи на всі обставини, здобути дві перемоги «Старому Луцьку» буде непросто.

У минулому турі «Старий Луцьк» двічі переміг на виїзді дубль «Черкаських мавп». Переможна серія команди досягнула чотирьох матчів, лучан підсилив форвард Юрій Крамар, а лідери «Старого Луцька» перебувають у хороших кондиціях. Тим не менш, головного болю у наставників вистачає. Команду переслідує неприємна тенденція травм. Це змушує тренерів вносити корективи у тренувальний процес і тактичні особливості побудови гри.

Тим не менш, хто б не вийшов на майданчик – немає сумніву, що «Старий Луцьк» гратиме тільки на перемогу. Лідерами нашої команди за статистичними показниками є  Дмитро Швагринський (15.5 очок), Денис Тютюнник (8.3 підбирань) та Едуард Федчук(4.1 передач) за гру.

Перший матч команди зіграють у суботу, 25-го січня, о 19 годині. Друга гра відбудеться в неділю, 26-го січня. Старт о 18 годині. Місце – обласна ДЮСШ(Шевченка 3). 

 «Поразка від «ДіДіБао» на старті чемпіонату досі у нашій пам’яті. Для нашої команди дуже принципово гідно проявити себе у цих матчах та реабілітуватися за цей результат»,– розповів форвард БК «Старий Луцьк» Петро Глушко.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024