стрічка

На Старовижівщині ліквідували районний будинок культури

23 Січня 2020, 12:27
1272

У Старій Вижівці провели засідання селищної ради.

22 січня провели засідання 14 сесії селищної ради сьомого скликання, на яке прибуло 17 депутатів. Про це інформує пресслужба селищної ради.

Розглянули 34 питання, що стосуються життєдіяльності громади та галузі культури зокрема. Усі рішення депутати підтримали майже одноголосно.

В зв’язку з тим, що засновником, а саме Старовижівською районною радою прийняли рішення про ліквідацію Старовижівського районного будинку культури та Старовижівської централізованої бібліотечної системи, для належного функціонування закладів культури в Старовижівській ОТГ, прийняли рішення про створення комунального закладу «Центр культури і дозвілля Старовижівської селищної ради» та Старовижівської публічної бібліотеки, яка разом із сільськими бібліотеками входитиме в його структуру.

Реорганізували Седлищенський, Мизівський, Поліський Нововижвівський будинки культури в клуби. Варто зазначити, що всі сільські клуби також входитимуть до складу Центру культури і дозвілля Старовижівської селищної ради.

Окрім того, затвердили структуру новоствореного Центру та Порядок призначення керівників комунальних закладів культури. Прийняли рішення про затвердження Статуту «Комунального закладу «Старовижівський краєзнавчий музей» Старовижівської селищної ради Волинської області» в новій редакції.

На засіданні призначили директора закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» смт Стара Вижівка. Ним стала Тетяна Муравчук. Утворили Молодіжну раду при Старовижівській селищній раді.


Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024