стрічка

У Ковельській лікарні відкрили Центр відділення трансплантації. ФОТО

22 Січня 2020, 14:00
У Ковельській лікарні відкрили Центр відділення трансплантації 5281
У Ковельській лікарні відкрили Центр відділення трансплантації

Після капітального ремонту у Ковельській центральній лікарні відкрили Центр ендоурології та відділення трансплантації.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Ремонтні роботи профінансовали з міського бюджету, а також використали власні кошти МТМО. Тут повністю оновили палати, процедурні, кабінети медичного персоналу, коридор і ресепшин. Раніше хворі перебували у чотиримісних палатах, зараз їх зробили тримісними. З’явилась сучасна післяопераційна, а також палата для пацієнтів після трансплантації, яку обладнали окремою душовою.

Головний лікар Олег Самчук розповів, що в лікарні ще залишилось відремонтувати травматологічне відділення, операційний блок, сходинки та ліфти, потому будуть працювати і над утепленням приміщень. Він проанонсував, що найближчим часом у будівлі пологового будинку презентують ще один поверх дитячої поліклініки.

В оновлених Центрі ендоурології та відділенні трансплантації облаштовали сім палат для пацієнтів, 15 ліжок — для стаціонарного лікування та 10 — з денним перебуванням. У коридорі - світлини людей, яким ковельські медики зробили пересадку нирок. Поки їх три, у майбутньому, сподіваються, фотогалерея стане значно більшою.

Завідувач Центру ендоурології Роман Валецький не приховує своєї радості від зробленого.

«Ми створили прекрасні умови для комфортного перебування пацієнтів у стаціонарі і це сприятиме їх швидшому одужанню. Також персонал має можливість працювати в приміщенні європейського рівня», – сказав Роман Валецький.

Читайте також:








Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024