стрічка

Як відкривали ЦНАП на Іваничівщині. ФОТО

21 Січня 2020, 16:25
У новому ЦНАПі працюватиме 5 адміністраторів 1501
У новому ЦНАПі працюватиме 5 адміністраторів

У Павлівській громаді урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), який надаватиме адміністративні послуги більше 8 тисячам мешканцям громади та Іваничівського району.

В урочистостях, які відбулися 19 січня, взяли участь голова громади Андрій Сапожник, народний депутат України Ігор Гузь, начальник відділу Регуляторної політики та бізнес клімату управління стратегічного планування, маркетингу та бізнес-клімату Департаменту економіки та Європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації Тетяна Матвійчук, голова районної ради Андрій Бадзюнь, в.о. голови, заступник голови райдержадміністрації Людмила Войтович, директор ТзОВ  «Волинь еко – Буд» Михайло Шипелик, начальник відділу ЦНАПу Павлівської громади Марія Сапожнік, голова Вишнівської громади Віктор Сущик та голова Зимнівської громади В’ячеслав Католик, делегація з гміни - партнера  Войславіце (Республіка Польща),жителі громади, – йдеться на офіційному сайті Павлівської ОТГ.

Голова Павлівської громади Андрій Сапожник  подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. Після чого вручив сертифікати усім учасникам, хто пройшов спеціальну тренінгові програму по підвищенню кваліфікації.

Читайте також: Іваничівщина отримала гроші, щоб завершити будівництво об'єкту ДФРР

Довідково: у новому ЦНАПі працюватимуть 5 адміністраторів, державний реєстратор та спеціаліст з нотаріальних дій та ДРАЦС.  В центральній садибі ЦНАП надаватиме близько 180 видів адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) - це єдине місце/приміщення, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Створення та функціонування ЦНАПів за принципом єдиного вікна регулюється Законом України «Про адміністративні послуги».

ЦНАП знаходиться за адресою: Волинська область, Іваничівський район, село Павлівка, вулиця Незалежності, 27-б.  Центр доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнане дитячим куточком.

Будівлю для Центру громада ремонтувала за кошти ДФРР. Інфраструктурної субвенції та власні кошти, витративши на це понад 7млн. гривень.Допомогу в розробці сучасного дизайну, будівництві, інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням та меблями громаді надала Програма «U-LEAD з Європою»

ЦНАП в Павлівській ОТГ створено  за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”. «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Читайте також: Як освячували воду, купались та святкували Водохреща у Павлівці. ФОТО

1








































 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024