стрічка

Локачі: в дитячій музичній школі – новий дах. ФОТО

18 Січня 2020, 15:49
1679

При розподілі державних коштів, які торік отримав район на соціально-економічний розвиток територій, понад 270 тисяч гривень спрямували на капітальний ремонт даху Локачинської дитячої музичної школи.

Стареньке приміщення, отримавши «під ялинку» зелену «шапку», заграло новими барвами. 

До слова, в рамках запланованих робіт дерев’яні конструкції горища музшколи обробили спеціальним вогнетривким розчином, а старий шифер замінили на сучасний покрівельний матеріал – металочерепицю. Щоб встигнути освоїти до Нового року виділені гроші, підряднику доводилось працювати понаднормово, часто за несприятливих погодних умов. 

Читайте також: Духовий оркестр музичної школи зайняв перше місце в обласному фестивалі-конкурсі.

Проект втілювався у життя за ініціативи директорки музичної школи Ольги Кревської. Вона зауважує, що старе перекриття в окремих місцях вже протікало, адже шифер слугував понад п’ятдесят років. І хоча своїми силами вдавалося «латати» діри, була потреба у заміні даху.

Читайте також: «Заробітки заробітками, а душа тягнулась до прекрасного…» – чим гордиться викладач музшколи – бандурист Вадим Лоборчук.

«Попередньо я звернулась до помічника нині вже колишнього нардепа Сергія Мартиняка Олександра Пизи. Той радив виготовити проектно-кошторисну документацію, що ми і зробили. А під кінець року дочекались приємної новини – виділили кошти на реалізацію цього задуму», – говорить Ольга Миколаївна. 

Колектив музичної школи тішиться, що зовнішній вигляд приміщення став привабливішим. Зауважують це і місцеві жителі та гості Локач, адже заклад знаходиться в центрі селища на головній вулиці. 

Читайте також: Вихованка Локачинської музичної школи виборола перше місце на Міжнародному конкурсі.

Павло КОСТЮЧКО

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024