стрічка

Ковельський депутат звернувся по допомогу до громади

14 Січня 2020, 13:00
Володимир Косцьов’ят 1437
Володимир Косцьов’ят

Депутат просить громадськість прийти на засідання депутатської комісії з правових питань, де над ним хочуть вчинити «розправу».

13 січня ввечері депутат Ковельської міської ради від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят оприлюднив на своїй сторінці у Facebook відеозвернення із закликом до громадськості.

«Моя діяльність, як депутата міськради Ковеля, не подобається як ковельському міському голові, так і депутатському корпусу. Кажуть мені: «І сам не живе, і другим не дає». Вирішили дружно відправити мене, депутата Ковельської міської ради, на відпочинок. Як думаєте, куди? На обстеження до психіатра. Примусово, колективно, бо носа всюди пхаю. Не врахували одного – 70 тисяч ковельчан питають: «Де наші гроші?». То що, всіх на обстеження?» – говорить він.

Читайте також: Депутату показали премії в мерії Ковеля і зарплати «босів» комунальників

«16 січня правова комісія депутатів за поданням Кіндера спробують мене госпіталізувати. Хто хоче побачити, як працює ця гідра, приходьте. Разом покажемо, що людські гроші красти не можна. А, може, їх відправимо до лікарні? Є за що», – заявив Володимир Косцьов’ят.

Читайте також: Ковельського депутата хочуть відправити до лікарів  

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024