стрічка

На шацькому озері зловили трьох рибних браконьєрів. ФОТО

14 Січня 2020, 10:46
1402

Волинський рибоохоронний апатруль провів рейди по озерах Шацького району.

Тривали рейди озерами Шацького та Любомльського районів з 3 по 8 січня, повідомляє пресслужба структури у фейсбуці.

Так, третього січня обстежили озеро Велике Згоранське, поблизу села Згорани Любомльського району, та озеро Пісочне, неподалік села Мельники. Порушників природоохоронного законодавства та заборонених знарядь лову не зафіксували.

Того ж дня на озері Люцимер, поблизу смт Шацьк рейдова група виявила безгосподарське майно. З водойми вилучили п’ять риболовецьких сіток, загальною довжиною 250 метрів. В сітках знаходилося п'ять рибин коропа. Оскільки риба була ще живою, її випустили природне середовище. 

Шостого січня рибпатруль зафіксував три грубих порушення правил рибальства. Порушників викрили на озері Пулемецьке, поблизу села Пулемець. Троє громадян ловили рибу забороненими знаряддями – трьома сітками. У сітці одного з порушників знаходилося два екземпляри ляща, яких випустили в озеро. Завдяки оперативним діям рибпатрульних порушники не встигли завдати шкоди рибним запасам.

На осіб оформили три адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направили до суду для притягнення правопорушників до відповідальності.

Читайте також: Де на Шацьких озерах заборонили ловити рибу. СПИСОК






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024