стрічка

ТОП-5 статей на Районі, які «порвали» інтернет

04 Січня 2020, 08:43
3184

Район.in.ua – парасольковий сайт, який об'єднує під одним брендом мережу гіперлокальних видань і водночас є самостійним ЗМІ, який концентрує найцікавіші новини з життя Волинської і Рівненської областей.

Також видання є майданчиком для публікації матеріалів від авторитетних авторів, з якими редакція Район.in.ua вважає за честь співпрацювати.

Пропонуємо пригадати статті, які найбільше прочитали у 2019 році. Кількість переглядів вказана на момент підготовки публікації. 

Останній розстріляний упівець: той, хто засудив його на смерть, досі живе серед нас. БЛОГ – 78875

19 жовтня 1987 року у Луцьку суддя Борис Плахтій і народні засідателі Б. Панчук та Г. Артеменко підписали смертельний вирок колишньому упівцеві Іванові Гончаруку. Блогер із Запоріжжя Володимир Миленко, коли прочитав цю інформацію на сайті Район.in.ua задумався: це всього лиш 32 роки тому, якщо суддя був не старий, то він може і досі живе і навіть працює, і почав шукати по відкритих джерелах інформацію. 

Виявилося, ці люди, вони досі живуть тут, серед нас, отримують зарплати і пенсії, ба більше, вони і їхні діти-онуки – вони досі нас судять. А родина Івана Гончарука ДОСІ не знає, де він похований. Зате вона, своїми податками оплачує достойну старість пана Плахтія і достойні зарплати його дітям.

1

Останній розстріляний бандерівець: «упівця» з Волині судили на Покрову і вбили у 1989 році – 27965 

Волинська історикиня Леся Бондарук дослідила справу уродженця села Грудки Камінь-Каширського району Івана Гончарука – останнього бандерівця, якого радянська влада засудила до смерті та виконала вирок.

Харківського 62-річного пенсіонера п’ять днів судили на Волині на Покрову в 1987 року за звинуваченнями, за які він вже відсидів свій термін раніше у концтаборі та був звільнений! А через півтора роки по тому, його розстріляли у Києві.

Зворотний бік манікюру: чим небезпечна модна процедура – 11775

Волинська журналістка Лариса Андрійчук, яка спеціалізується на медичній тематиці, пояснила яким чином пов'язані «стандарти краси» і поширення вірусу гепатиту С. Один із шляхів передаці небезпечної хвороби – процедури у салонах краси або барбершопах.

Важливо розуміти, що індустрія моди і краси завжди формуватиме у нас нові потреби. Тож критичне мислення, усвідомлення всіх ризиків та можливих наслідків, стосується не лише жінок, але й чоловіків, адже й для них зараз існує багато «модних» пропозицій.

Також манікюри та педикюри зараз стали доступним способом додаткового заробітку для жінок та, наприклад, дівчат-студенток, які роблять це «на дому». В цьому аспекті також є виклики, адже щоб розпочати таку власну справу, непотрібно великих грошових інвестицій – лише тисяча-півтори гривень на придбання інструментів, лаків та найдешевшого стерилізатора. Тому група ризику жінок та дівчат розширюється, адже якісне обладнання дорого коштує, це – серйозна інвестиція.

Як МП на Волині втрачає парафії, а серед духовенства назріває «двірцевий» переворот – 11755

Район.in.ua зібрав усі відому інформацію станом на 26 березня щодо переходів, а також свідчення про настрої у вузьких колах церковного керівництва. У матеріалі такоє йшлося про те, що станом на березень 2019 року серед духовенства Волинської єпархії УПЦ зростала напруга: чимало священиків незадоволені церковною політикою єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла і готові навіть переступти через голови, щоб його позбутися. 

Зокрема, тодішній речник єпархії Олег Точинський організував візит незадоводених священників до Канцелярії Київської митрополії УПЦ МП з вимогою змістити владику з Волинської кафедри. Однак, затія стала відома загалу та не була реалізована. 

Секс і нічого особистого: як лучани шукають інтим у соцмережах  – 9378

Луцька журналістка Вікторія Вегера тиждень досліджувала хто є учасниками інтимних груп ВКонтактах і хто в них ховається за фейковими сторінками, які сексуальні бажання прагнуть втілити в життя лучани. Видавала себе за повію, з якою можна було зустрітися безкоштовно або купити. Шукала пари свінгерів для зустрічей, була сексвайф, утриманкою і продавала порнофото. Була непристойною, вульгарною, сором’язливою, з досвідом, практикою та новачком у цій справі.

Знайшла у групах для знайомств одружених і неодружених, молодих і старших чоловіків і жінок. «Зустріла» там колегу, високопосадовця і навіть сусіда. Стала об’єктом пліток серед знайомих, бо працювала із справжньої сторінки і справжніми світлинами. 

Читайте також: ТОП-10 найпопулярніших новин року на Бізнес.Районі

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024