стрічка

Видання Район.Турійськ святкує день народження: ТОП-10 подій року

03 Січня 2020, 17:38
2518

Два роки тому, 3 січня 2018 року, запрацював сайт мережі гіперлокальних видань Район.in.uaРайон.Турійськ.

Ми підготували ТОП-10 подій 2019 року, які зібрали найбільшу кількість ваших переглядів. Щоб не пропускати новини про Турійський район у Новому році, підписуйтеся на фейсбук-сторінку видання.

Покійний брат хоче забрати на той світ: луківчанка звернулася до екстрасенсів

У селищі Луків Турійського району пройшли зйомки проєкту «Слідство ведуть екстрасенси». 

 Брат чоловіка луківчанки помер за дивних обставин півроку тому. Після того, за словами жінки, покійник почав снитися її чоловіку Богдану та кликати з собою на той світ. Дивно, але незабаром Богдан й справді мало не помер. Останньою краплею для жінки стало те, що моторошний сон наснився її сину, 15-річному Денису. Померлий нібито попередив хлопчика про те, що його життя теж під загрозою. Деталі слідства дивіться тут(Новина зібрала понад 7,5 тисяч переглядів).

Озеро Сомин в ТОПі моторошних місць України

Соминське озеро, яке розташоване в Турійському районі, ввійшло в ТОП моторошних місць України, від яких застигає кров у жилах. 

Озеро посеред лісу за два кілометри від села. Люди бояться купатися в ньому, тут нібито не клює риба і не співають птахи. Подейкують, що в озері живе чудовисько. Востаннє тварюку зі зміїною головою і тулубом крокодила бачили 30 років тому. (Новина зібрала понад 5 тисяч переглядів).

Весілля на районі: у Турійському районі одружилася пара

У Турійському районі молода пара взяла шлюб. Новина про весілля молодят Анни та Вадима у війшла в ТОП найпопулярніших новин 2019 року. (Новина зібрала понад 4 тисяч переглядів).

Друга спроба: що буде з церквою у Дулібах

у селі Дуліби Турійського району відбулися другі церковні збори, на яких переглянули можливість переходу до Православної Церкви України. Громада зібралася у клубі, де священики УПЦ МП намагалися відверто «потягнути» час, відтерміновуючи момент голосування. У знак протесту 80% присутніх покинули приміщення.  (Новина зібрала понад 4 тисяч переглядів).

Знайшли жінку, яка їхала з Турійського району і пропала

У серпні знайшли 31-річну Валентину Пархом, яка поїхала з села Перевали Турійського району до Ковеля та зникла безвісти. (Матеріал прочитали понад 3,7 тисяч разів).

У Турійську затримали наркоторговця

У Турійську поліцейські затримали 38-річного місцевого жителя під час того, як він продавав наркотики. Поліцейські під час проведення санкціонованого обшуку вилучили у фігуранта, кошти виручені від незаконної діяльності. Зловмиснику загрожувало покарання у вигляді від чотирьох до восьми років позбавлення волі. (Новина зібрала понад 4 тисяч переглядів).

Історія успіху: колишня продавчиня з Турійщини стала підприємицею

Турійчанка Наталія Шуляк стала підприємицею з вересня 2015 року.

Жінка тримає невеликий магазинчик, де від покупців ніколи немає відбою. Наталія Шуляк знає, яким асортиментом зацікавити клієнтів, адже колись сама працювала продавцем. Наважилася на підприємницьку діяльність жінка завдяки службі зайнятості. (Новина зібрала понад 3 тисяч переглядів).

Що знайшли під час розкопок у Турійському районі

Пошуковим загоном «Відродження» на території Турійського району біля сіл Годовичі, Торговище, Відюти та Ставок проводились розкопки тіл солдатів часів Другої світової війни. За три дні пошукових робіт було піднято рештки 33 тіл загиблих захисників, що брали участь у звільненні села Мацеїв та захваті ключових висот. (Новина зібрала 3 тисяч переглядів).

Жителям Турійщини шукатимуть автобус, аби добиратися до райцентру

У декількох селах Турійського району вже багато років немає автобусного сполучення з райцентром. Тому в районі планують вирішити це питання. З районним центром не мали автобусного сполучення населені пункти Осекрів, Липа, Тупали, Залісці, Перевісся, Осереби, Охітники, Новосілки, Комарів, Окунин, Турія, Туропин, Дожва, Поляна, Клевецьк.  (Новина зібрала 2,8 тисяч переглядів).

Зеленський звільнив голову Турійської РДА

Президент Володимир Зеленський видав розпорядження про звільнення голови Турійської райдержадміністрації Ореста Василишина(Новина зібрала понад 3 тисячі переглядів).

 

Коментар