стрічка

На Рівненщині нетверезий водій збив пішохода та втік

02 Січня 2020, 13:24
1166

Дубенські поліцейські впіймали нетверезого водія, який скоїв ДТП та втік з місця події.

Про це йдеться на сайті Національної поліції у Рівненській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 січня, близько 23:30 на вулиці Львівська у Дубні.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій невстановленого транспортного засобу збив 26-річного місцевого жителя та зник із місця події. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де медики діагностували у нього закритий перелом руки.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції помітив на вулиці Львівській автомобіль «ВАЗ-2101», кермувальник якого підозріло маневрував на проїзній частині.

Зупинивши транспортний засіб, поліцейські побачили, що в автомобілі пошкоджене лобове скло. Поки перевіряли документи та спілкувалися із водієм, надійшла інформація про автопригоду, в якій автомобіль збив пішохода та зник із місця пригоди. 

Як з’ясувалося, саме водій ВАЗу причетний до ДТП. Освідування кермувальника у медичному закладі показало 1,97 проміле алкоголю. Втім, як пояснив поліцейським 29-річний житель села Злинець, він «вживав» уже після скоєння ДТП.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на територію Дубенського відділу поліції.

Усі обставини події з’ясовують слідчі. За цим фактом у Дубенському відділі поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024