стрічка

ТОП-10 найпопулярніших новин року на сайті Район.Гоща

01 Січня 2020, 19:13
1662

Завершується по-своєму особливий і цікавий 2019 рік.

Він був непростим для Гощанського району, проте багатим на різні події, хоч і не всі є приємними.

Інтернет-видання Район.Гоща напередодні нового року склало рейтинг найбільш популярних новин району за рік, що минув.

Загиблого військового у Гощі проводжали, стоячи на колінах

Новина про те, що у райцентрі жителі прощалися із військовослужбовцем Олексієм Капустяном, який загинув від кулі снайпера в зоні проведення ООС у Новоазовському районі Донецької області. Понад дві сотні гощан зустріли Героя у райцентрі, схиливши голови (новина зібрала 3774 перегляди). 

На Гощанщині перша громада перейшла до Православної церкви України

Новина про те, що прихожани церкви Покрови Пресвятої Богородиці у Курозванах стали першою громадою на Гощанщині, яка перейшла до Православної церкви України. Жителі села Курозвани одноголосно прийняли рішення про перехід у ПЦУ. Вони одноголосно проголосували «за» і вибрали нових керівника та старосту церкви (новина зібрала 3800 переглядів).

Як у Симонові святкували випускний

Новина про те, що у фейсбуці опублікували світлини випускного вечора у Симонові. У коментарях до допису читачі зазначили, що цьогорічне свято було значно кращим, аніж в попередні роки. Особливо відзначили постановку концертної програми.

«Розчулилася до сліз. Особливо, коли випускники вітали першу вчительку», - поділилася враженнями Тамара Чумак (новина зібрала 2987 переглядів).

Пішов з життя Русивельський сільський голова

Новина про те, що пішов з життя Русивельський сільський голова – Павлов Руслан Васильович. Руслан Павлов – колишній фахівець Гощанського центру зайнятості (новина зібрала 2265 переглядів).

«Він відрізняється від інших, але він живий, бачить, чує та ходить», – мама трирічного Владика

Новина про те, як мама трирічного Владика, який весною 2017 року отримав тяжкі опіки, розповіла як вони пережили майже 40 операцій та як маленький хлопчик проходив реабілітацію. 

Нині Владислав бігає і грається, як і інші діти. Він пізнає життя, утім попереду у нього ще багато випробувань.

«Загалом Владику зробили 38 операцій, 15 у Рівному, 23 у Бостоні. Коли я запитала лікаря скільки ще потрібно, він відповів, що все життя», – каже Світлана Кур’ят (новина зібрала 2313 переглядів).

Водій із Тучина потрапив у аварію неподалік Рівного

Новина про те, що аварія, у якій травмувалися 42 та 54 річні жінки із села Тучин Гощанського району, трапилася поблизу села Дуби Рівненського району, потерпілих госпіталізували до лікарні. У результаті ДТП транспортні засоби із механічними пошкодженнями поміщені на територію спецмайданчика, а пасажири автомобіля «Volkswagen» — 42 річна та 54 річна жительки Тучина із тілесними ушкодженнями госпіталізовані (новина зібрала 2386 переглядів).

Уродженець Симонова очолив нову політичну партію

Новина про те, що уродженець села Симонів Гощанського району, екс-лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик очолив нову політичну силу під назвою «Країна». «Наша ідеологія залишається незмінно консервативною: збережемо найцінніше і побудуємо найкраще. Незабаром ми презентуємо сайт партії та нашу програму, цілі і завдання на найближчий період», – зазначив Віталій Скоцик (новина зібрала 1915 переглядів).

Водойма в Бочаниці серед кращих місць для купання в області

Новина про те, що одне із місць, яке рекомендують відвідати в межах Рівненської області - водойма в Бочаниці. Село розташоване всього за кілька кілометрів від Гощі.Тут дуже зручно облаштували зони відпочинку, окрім альтанок встановили мангали та смітники. Це місце є гарним для відпочинку у вихідний день із родиною, а також тим, хто полюбляє рибалити (новина зібрала 2697 переглядів).

Зеленський звільнив голову Гощанської РДА

Новина про те, що президент Володимир Зеленський звільнив голову Гощанської РДА Юрія Ковальчука. «Звільнити Ковальчука Юрія Дмитровича з посади голови Гощанської районної державної адміністрації Рівненської області у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України», – йдеться у документі (новина зібрала 2057 переглядів).

Щоб травами лікувати людей, агроном із Гощі просив благословення в духовенства

Новина про те, що 71-річний Валентин Герасимович Леусь із селища Гоща фітотерапевт із багаторічним досвідом, чоловік власноруч готує краплі, мазі та настоянки, якими й лікує своїх пацієнтів. Валентин Леусь за освітою агроном. Спочатку навчався у технікумі, а згодом – в інституті та академії. Травознавство ж, розповідає, у їхньому роду передається із покоління в покоління. Свого часу фітотерапію практикував його дід та прадід. Натомість він передав свої знання наймолодшій онуці Юлії, яка, до того ж, здобуває фах медика (новина зібрала 3294 перегляди).

Підписуйтеся на сторінку Район.Гоща у Facebook і не пропускайте найважливіших новин! 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024