стрічка

ТОП-10 новин на Район.Любомль у 2019 році

01 Січня 2020, 15:11
1785

У 2016 році наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Любомля і району.

До Нового року Район.Любомль зібрав ТОП-10 найпопулярніших новин за рік, що минає.

Рейтинг новин ми склали зважаючи на кількість ваших переглядів.

10 місце

Весілля на районі: у Любомлі одружився учасник АТО – 4 251 перегляд.

На рушничок долі стала закохана пара – Наталія Дудич та Олег Шликов.

9 місце

Весілля на районі: у Любомлі вийшли заміж дві Іванни – 4 586 переглядів.

Свої серця та долі поєднали Сергій Янчук та Іванна Кузьмик, Іван Семенюк та Іванна Сташук.

8 місце

Через «Ягодин» везли бурштину на 4 мільйона євро: деталі затриманого вантажу – 5 492 перегляди.

Надійшла інформація, що фур із бурштином було дві, з загальною вагою контрабанди каменю близько 1,3 тонни. Тобто на 4 мільйони євро. Першу поляки виявили вчора, а ось друга стоїть поки затримана, але не оглянута. Обидві машини йшли від компанії ТОВ «Вісент» через «Ягодин» через Rapiscan і на митниці бачили, що там бурштин. Бачили, але пропустили.

7 місце

Як у Любомльській школі випускний святкували – 5 528 переглядів.

У суботу, 29 червня, Любомльська школа №2 проводжала в доросле життя своїх вихованців. Привітати їх із цим незабутнім святковим днем зібралися батьки, друзі, вчителі та численні гості. Красиві, життєрадісні й трішки схвильовані, хлопці й дівчата пройшли під вишитими рушниками до своїх місць, щоби востаннє поринути в неповторну шкільну атмосферу, пригадати щасливі моменти цих одинадцяти років, які вони провели пліч-о-пліч, й подарувати гарний настрій усім присутнім.

6 місце

Польські прикордонники вилучили гармату, яку «не побачили» на «Ягодині» – 5 742 перегляди.

На польсько-українському кордонному переході в Дорогуську затримано іноземця, котрий хотів вивезти з України артилерійську систему. Чоловіка затримали 4 січня польські прикордонники. Слідство у цій справі розпочала Холмська прокуратура, справою теж займається Агентство внутрішньої безпеки.

5 місце

На СТБ показали, як Люба з Любомля вчила відомого шеф-кухаря готувати вугра – 6 649 переглядів.

Ведучий кулінарного тревел-шоу «Страва честі» Юрій Ковриженко відправився в Шацьк, де познайомився з унікальною жінкою. Тільки вона готує шацького вугра так, що без цієї коронної страви не обходиться жоден день народження в Шацьку. Ось тільки свій день народження героїня ніколи не святкувала. Тепер для Юрія Ковриженка стало справою честі – влаштувати для талановитої господині свято, про яке вона мріяла 35 років.

4 місце

На Любомльщині злива затопила дороги, а град побив городину – 7 637 переглядів.

За кілька хвилин дощ перетворив дороги на ріки, так як вода не встигла сходити. У п’ятницю, 14 червня, у післяобідню пору в Любомлі після сильної спеки пройшла злива. Гриміло, дощ змінювався градом. Шквальний вітер похилив посіви зернових, а град прорешетив городину: капусту, огірки, помідори.

3 місце

Молодій мамі з Любомля терміново потрібна допомога для порятунку життя – 11 051 перегляд.

Віті Макарук 23 роки, а її синочкові – нема ще й двох, нещодавно лікарі виявили в неї пухлину в міжлегеневій частині грудної клітки. Після тривалих дороговартісних обстежень, медики діагностували у жінки синдром Іценка-Кушинга.

2 місце

У Любомлі вночі горіли магазини – 11 963 перегляди.

У суботу, 9 лютого, о 22:17 виникла пожежа в магазині «Копійочка». Вогнем знищено дах та перекриття на площі близько 140 метрів квадратних, промислові товари.

1 місце

Уряд збільшує соціальну допомогу сім’ям, в яких народжуються діти – 52 118 переглядів.

З 2019 року в Україні запрацював ще один вид соціальної допомоги новоспеченим батькам – «муніципальна няня». Це додаткова грошова допомога від Уряду молодим сім’ям.

Читайте також: ТОП-10 найпопулярніших новин року на Бізнес.Районі

Коментар