стрічка

У Володимирі інклюзивно-ресурсний центр отримав спецавтомобіль

30 Грудня 2019, 12:30
1022

Інклюзивно-ресурсний центр у Володимирі-Волинському отримав ключі від спецавтомобіля для дітей з інвалідністю.

У 2019 році із держбюджету Волинь отримала 6,4 мільйони гривень на автобуси для ІРЦ, з яких на закупівлю спецавто для центру у Володимирі-Волинському виділили мільйон гривень, ще 300 тисяч спрямували з міського бюджету, – йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Автомобіль відповідає усім вимогам щодо перевезення дітей з інвалідністю. Він обладнаний спеціальним підіймачем для осіб, які мають порушення опорно-рухового апарату, у салоні передбачені сидіння з ременями безпеки.

У планах використовувати авто також як соціальне таксі, що дозволить людям з інвалідністю відвідувати різноманітні заходи та брати активну участь у житті громади, вирішувати медичні, освітні та реабілітаційні потреби.

Звертаючись до присутніх, Петро Данилович зазначив, що це прекрасний подарунок до новорічно-різдвяних свят, адже спецавто дозволить залучати діток до ширших можливостей, набувати нових навиків та вмінь.

Нагадаємо, що на сьогодні інклюзивно-ресурсний центр у Володимирі-Волинському відвідують більше 70 дітей. В закладі облаштували ресурсну, ігрову, розвивальну кімнату, кімнату очікування для батьків та інші приміщення, пристосовані для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.

Читайте також: Володимир: для «Жовтої парасолі» хочуть купити спецавтомобіль




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024