стрічка

У Волинській області на будівництво спортмайданчиків витратили понад дев'ять мільйонів гривень

11 Грудня 2019, 15:22
1336

В області завершують будівництво шести мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

Про це інформують у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

В селах Крупа та Липини Луцького, с.Мощена Ковельського, смт Заболоття Ратнівського районів, а також в містах Ковель і Луцьк до кінця року завершать будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту.

Нині на чотирьох уже роботи майже завершені, ще на двох, а саме у с. Заболоття Ратнівського району та с.Крупа Луцького, будівництво ще триває.

Нагадаємо, у 2019 році в регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень. За умовами надання субвенції – місцеві бюджети мають співфінансувати проекти в обсязі не менше, ніж 50% від вартості робіт. Таким чином, загальна сума, яку витратять на зведення спортмайданчиків становить 9,5 мільйонів гривень.

Здачу в експлуатацію планують на початку 2020-го року.

До слова, мультифункціональні майданчики повинні бути завдовжки не менше, ніж 38 метрів і завширшки не менше, ніж 20 метрів. Призначені – для занять з не менше, ніж чотирьох ігрових видів спорту. Площадки матимуть спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту та необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженим в установленому законодавством порядку.

Читайте також:  Волинянин став переможцем міжнародного турніру з тхеквондо





 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024