стрічка

У Луцьку вручили погони молодшим лейтенантам. ФОТО

07 Грудня 2019, 10:27
1033

У Луцькому національному технічному університеті в День Збройних сил України вручили погони 36-ти випускникам військової кафедри.

Так, привітати новоспечених молодших лейтенантів запасу 6 грудня прийшли викладачі, рідні та друзі. Про це інформує Конкурент.

Урочисте вручення у стінах університету відбувається вже вдуге. На нього запросили керівництво університету в особі ректора Петра Савчука, представників обласної адміністрації – заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Валентина Цьося та офіцерів.

Перед врученням погонів випускників привітали та нагадали, як відбувалася їх підготовка у відео.

«Мені надзвичайно приємно, що сьогодні ми, не зважаючи на те, що є багато труднощів навколо, що Україна втягнута у війну з російським агресором, що економічна ситуація неідеальна, спільно за підтримки обласної адміністрації та ради спільно зробили важливу справу. Маємо честь вручити вам погони і порадіти за вас», – привітав випускників військової кафедри ректор ЛНТУ Петро Савчук.

Опісля до вітальних слів долучилися інші гості. А по завершенню офіційної частини заходу присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих захисників України та виконали гімн.







Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024