стрічка

У Луцьку відбувся волейбольний турнір пам'яті Віктора Мандзика. ФОТО

06 Грудня 2019, 14:21
2713

У Луцьку відбувся традиційний щорічний турнір з волейболу серед співробітників силових структур, присвячений пам’яті капітана СБУ Віктора Мандзика

Про це йдеться на сторінці Управління Служби безпеки України у Волинській області у Facebook.

У змаганнях взяли участь команди регіональних управлінь Служби безпеки України, Державної прикордонної служби, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції та Держспецзв’язку.

На урочистому відкритті турніру була присутня мама Віктора – Ольга Олександрівна. Вона подякувала організаторам за збереження світлої пам’яті її сина та постійну підтримку від Служби.

У результаті напруженої боротьби перше місце у волейбольному турнірі зайняла команда регіонального управління ДСНС, друге – Нацполіції, третє - команда обласного управління СБУ. Переможці та призери змагань отримали кубки та медалі.

Також представники української спецслужби спільно з ліцеїстами Військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні поклали квіти на могилу загиблого Героя.

Довідково: Віктор Мандзик – капітан Служби безпеки України, оперуповноважений Любомльського міжрайонного відділу УСБУ у Волинській області. Учасник антитерористичної операції на сході України. Позивний «Панчер». Загинув 21 березня 2015 року під час виконання службових обов’язків у районі проведення антитерористичної операції. 7 грудня цього року Віктору мало б виповнитися 33 роки.







 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024