стрічка

Гравці луцької «Волині» – у збірній півріччя Першої ліги

06 Грудня 2019, 12:22
2528

Друга сходинка таблиці за підсумками першої частини чемпіонату України, а також восьмиматчева переможна серія восени не могли залишити «Волинь» без номінацій у традиційному списку найкращих гравців літа-осені у Першій лізі від Артура Валерка та «Спорт-Арени».

Про це інформує сайт ФК «Волинь». 

Цього разу від нашої команди туди потрапило троє футболістів – Денис Кожанов, Сіаваш Хагназарі та Міха Горопевшек

«Центральний захисник – Міха Горопевшек

28 років, 17 матчів (1192 хвилини), 4 голи, 6 асистів

Досвідчений словенець, вважаємо, є одним з найбільш кваліфікованих захисників ПФЛ (це підтверджує, наприклад, показник 167 верхових єдиноборств, який є одним із найкращих в лізі). Але цього сезону тренерський штаб «Хрестоносців» раптово вирішив використовувати зріст Міхи в атаці, і кілька найуспішніших ігор легіонер провів якраз у ролі таранного форварда (звідси, не в останню чергу, потужний показник «гол + пас»). Анонсована втрата Горопевшека – це удар по варіативності гри «Волині».

Правий півзахисник – Денис Кожанов

32 роки, 19 матчів (1639 хвилин), 12 голів, 4 асисти

Колись Кожанов викликався до збірної України, виступав за клуби FavbetЛіги. «Волині» пощастило підписати цього гравця в період його «другої молодості». Окрім 16 балів за системою «гол + пас», в активі Дениса – ще 4 передгольові та 2 передпередгольові передачі. Він завдав 49 ударів, виконав 104 навіси (показник №1 серед всіх гравців), 21 ключову та 43 глибоких передачі. Найголовніше ж – стрімкий гравець є справжнім лідером «Хрестоносців», який веде за собою одноклубників навіть у складних іграх.

Атакувальний півзахисник – Сіаваш Хагназарі

24 роки, 17 матчів (1143 хвилини), 4 голи, 2 асисти

Іранський самородок пройшов адаптацію до українського футболу в стрийській «Скалі», міг опинитися в «Карпатах», але в підсумку посилив «Волинь». Технічний гравець із непоганим пасом, він виявився дуже хорошим атакувальним хавбеком і зв’язковим між лініями. Здійснив 43 небезпечні передачі (найкращий показник чемпіонату на зараз), 101 обведення один в один, а також 71 дотик в карному майданчику. Причетний до шести результативних комбінацій, а міг забивати ще більше».

Читайте також: «Для мене важлива не кількість футболістів, а їх якість», – тренер ФК «Волинь» Андрій Тлумак. ІНТЕРВ’Ю

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024