стрічка

На Любомльщині громаді подарували пасажирський автобус від Генконсульства Польщі

06 Грудня 2019, 10:47
Подарунок від колег із Польщі 1549
Подарунок від колег із Польщі

Генеральне Консульство Республіки Польща передало для Рівненської громади подарунок – пасажирський 17-місний автобус MERCEDES-BENZ SPRINTER, 2010 року випуску.

Рівненська сільська рада отримала цей транспортний засіб завдяки реалізації проекту під назвою «Підтримка адміністративної реформи в Україні, а також місцевого самоврядування ОТГ Рівне (Волинська область) шляхом купівлі пасажирського автобуса для потреб мешканців ОТГ». Про це повідомляють на сайті Рівненської ОТГ.

Оформлення реєстраційних документів та інші процедурні питання здійснювались за сприянням благодійного фонду «Фонд Юрія Гупала «Віримо в Україну».

Невеличкою концертною програмою та традиційними хлібом-сіллю працівники культури зустріли почесних гостей.

Сільський голова Володимир Крижук отримав ключі від автомобіля, які вручив Вєслав Маріан Мазур, Генеральний Консул Консульства РП у Луцьку. І вони спільно з головами Волинської обласної ради Іриною Вахович, Волинської ОДА – Юрієм Погуляйком та депутатом обласної ради Юрієм Гупалом перерізали символічну стрічку.

Враховуючи, що Рівненська ОТГ тісно співпрацює з ґмінами Республіки Польща і є учасником кількох спільних проектів, вже не вперше завітали у громаду представники комісії з питань міжнародного співробітництва Волинської обласної ради – Валерій Курстак та Алла Лісова.

У цьому заході взяв участь і голова Любомльської РДА Олександр Устименко.

Після урочистої частини всі охочі мали змогу вперше проїхатись новеньким автобусом і оцінити його комфорт.

Читайте також: Рівненська ОТГ: розпочались заходи до Дня місцевого самоврядування

У Рівненській ОТГ шукають адміністратора ЦНАПу та юриста




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024