стрічка

Повідомили, скільки працівників скоротять у Любомльській РДА

04 Грудня 2019, 13:09
Фото ілюстративне 831
Фото ілюстративне

У Любомльській райдержадміністрації скоротять майже третину працівників.

Про це повідомляє Кордон.

Нагадаємо, уряд планує скоротити штат районних держадміністрацій на понад 18 тисяч. Тож ця тема в інформаційному просторі звучить останнім часом регулярно.

Читайте також: Кабмін звільняє понад 18 тисяч чиновників райдержадміністрацій

Такому рішенню передував аналіз всіх функцій РДА, який виявив що частина їх дублюється з об’єднаними територіальними громадами, є застарілими, невимірювальними та неефективними. Окремі функції можна перенести на вищий рівень (ОДА, територіальні органи центральних органів влади або навіть Київ), деякі — об’єднати.

Поступово процес дістався адміністрацій на місцях. 26 листопада видали відповідне розпорядження у Любомльській РДА. Його аналіз свідчить, що у Любомлі скоротять майже третину працівників. Найбільш ймовірно, що зміни відбудуться вже у новому бюджетному році.

Після цього в апараті Любомльської РДА залишиться 15 штатних одиниць, у структурних підрозділах – 58 (сьогодні – відповідно 29,5 та 78,5).

Разом з тим чиновники Кабміну обіцяють подбати про працевлаштування людей, які потраплять під скорочення і разом з фахівцями служби зайнятості допомогти знайти кожному держслужбовцю нову роботу до моменту звільнення.

Читайте також: Як шукають нову роботу працівникам, яких скоротять з посад Любомльської РДА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024