стрічка

Учасника АТО судили у Ковелі за наркотики

02 Грудня 2019, 11:25
Наркотики / Фото ілюстративне 1515
Наркотики / Фото ілюстративне

У Ковельському міськрайонному суді оголосили вирок колишньому АТОвцю за незаконне придбання наркотичних засобів.

За допомогою мережі Інтернет ковельчанин замовив психотропні речовини – амфетамін та PVP. Після цього здійснив оплату через термінал самообслуговування, перерахувавши грошові кошти в сумі 5 тисяч гривень на електронний гаманець невстановленої досудовим слідством особи.

Через чотири дні чоловік прийшов до відділення «Нова пошта», що знаходиться у Ковелі на вулиці Шевченка, де отримав відправлення на своє ім’я, в якому знаходився полімерний пакет з наркотиками. А вже за якихось двадцять хвилин психотропні речовини в нього вилучили працівники поліції у присутності понятих.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. Обвинувачений повністю визнав свою вину. Суд врахував його майновий та сімейний стан, що раніше до кримінальної відповідальності він не притягався, на обліках у лікаря нарколога та психіатра не перебуває, брав участь в антитерористичній операції, має статус учасника бойових дій, є інвалідом ІІІ групи та користується пільгами для ветеранів війни, на утриманні має малолітню дитину.

Ковельський міськрайонний суд призначив ковельчанину покарання у виді 5 років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном та стягнув з нього в дохід держави судові витрати, пов’язані з проведенням експертизи, в сумі 785 гривень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024