стрічка

У Нововолинську розпочався міжнародний турнір з гандболу

29 Листопада 2019, 12:09
На Волині розпочався міжнародний турнір з гандболу 1271
На Волині розпочався міжнародний турнір з гандболу

На Волині розпочався ХХ міжнародний турнір з гандболу пам’яті Бориса Макарова.

Цьогоріч за Кубок переможця змагаються вісім юнацьких команд, – повідомили у відділі інформаційної політики Нововолинської міської ради.

Так, на перемогу в змаганнях претендують команди із Луцька, Нововолинська, Мелітополя, Запоріжжя, Чорноморська, Києва, Бреста (Білорусь), Кишинева (Молдова). Участь у турнірі беруть юні гандболісти 2007 року народження і молодші.

Борис Макаров – виходець із Нововолинська, який був суддею міжнародної категорії з гандболу та членом Європейської федерації гандболу (ЄФГ).

Відкрив турнір перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Він побажав усім безкомпромісної чесної гри, у якій визначиться найсильніший, та наголосив, що такий захід є своєрідним продовженням справи, якій наш земляк присвятив своє життя.

Нинішнього року, як зазначив Андрій Сторонський, цей турнір проходить без участі заслуженого тренера України Анатолія Корнієвського, котрий започаткував цей турнір і зробив вагомий внесок у розвиток даного виду спорту у нашому місті. У 2018-ому Анатолій Йосипович відійшов у вічність.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять про Бориса Макарова.

Турнірні ігри триватимуть упродовж трьох днів. Володар Кубка визначиться у фінальному поєдинку 30 листопада.

Читайте також: Нововолинські баскетболісти – срібні призери чемпіонату області








 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024