стрічка

У Любешівському районі авто на смерть збило пішохода

25 Листопада 2019, 11:00
Фото ілюстративне 1226
Фото ілюстративне

На автодорозі неподалік села Седлище Любешівського району легковик «Volkswagen Passat» на смерть збив пішохода. За фактом летальної ДТП проводять досудове розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 листопада близько 21 години. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель райцентру Любешів. Водій допустив наїзд на пішохода, 23-річного місцевого жителя, котрий перебував на проїжджій частині дороги. Внаслідок автопригоди перехожий загинув на місці.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024