стрічка

На Іваничівщині за кошти ДФРР реконструювали школу та дитсадочок

22 Листопада 2019, 17:30
За кошти ДФРР реконструювали школу та дитсадочок 898
За кошти ДФРР реконструювали школу та дитсадочок

У селі Старосілля Іваничівського району провели реконструкцію школи та дитячого садка за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це інформують на сайті Волинської ОДА.

Реалізацію проєкту розпочали ще в 2017 році. Його вартість складала 6,3 мільйона гривень: ДФРР – 5,6 мільйона гривень, місцевий бюджет – понад 600 тисяч гривень.

Свято з нагоди здачі в експлуатацію довгоочікуваного закладу відбулося 21 листопада. З вітаннями та подарунками на подію завітали заступники голови облдержадміністрації Світлана Мишковець та Валентин Цьось.




Відтепер місцевим жителям Старосілля є чим пишатися, адже нині тут облаштували сучасний просторий освітній заклад, де забезпечуватимуть дошкільну та початкову освіти. Окрім того, наявний тут й інклюзивно-ресурсний центр. Складається комплекс із двох корпусів з окремими входами для садочка та школи. Раніше ж тут діяла лише початкова школа. Відвідували заклад діти розпочнуть з 1 грудня 2019 року, доти ж триває оформлення документації.

«Відкриття дитячого навчального закладу – це дуже важливо. Бо ж не секрет, що на Волині є проблема із забезпеченням місцями у дитячих садочках. Бажаю діткам рости здоровими та щасливими, а нам дорослим залишається лише їх оберігати  та створювати всі умови, аби вони почували себе комфортно», – зауважила Світлана Мишковець.

На завершення вихованцям садочку вручили подарунки: дівчаткам – вишиті сорочки, хлопчикам – спортивні футболки, а також всі отримали світловідбиваючі флікери та наліпки для безпеки на дорогах.












Читайте також: Оголосили конкурс проєктів, що реалізовуватимуть за кошти ДФРР у 2020 році

Коментар