стрічка

Пограбували гараж і підкинули зброю: у жителя Рівненщини вилучили гранатомет

20 Листопада 2019, 09:30
Небезпечна знахідка 1726
Небезпечна знахідка

У жителя Дубна поліцейські вилучили гранатомет. Чоловік від знахідки відмовляється, стверджуючи, що зброю підкинули.

У понеділок, 18 листопада, близько 15-ї години 69-річний дубенчанин повідомив до поліції про крадіжку з його гаража. Крім того, чоловік розповів, що виявив у своєму автомобілі предмет, схожий на гранатомет, – повідомляють у ГУНП у Рівненській області.

Слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба, які виїхали на місце події, встановили, що у багажнику «ВАЗ 2106», який належить заявникові, справді лежить ручний протитанковий гранатомет (РПГ). Вибухотехніки забрали РПГ для проведення експертизи.

Крім того, поліцейські встановили, що невідома особа, пошкодивши замок на дверях гаражного приміщення, викрала акумулятор, задні ліхтарі та бампер автівки. Як стверджує дубенчанин, у гараж він навідувався три тижні тому, а до небезпечної знахідки не має ніякого стосунку.

За фактами крадіжки із проникненням та незаконного поводження із боєприпасами розглядають питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 185 та 263 Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024