стрічка

«Волинь» у драматичному поєдинку перемогла «Прикарпаття» та вийшла в лідери Першої ліги

16 Листопада 2019, 17:07
2880

У рамках 18-го туру Першої ліги луцька «Волинь» вирушила в гості до «Прикарпаття».

Матч відбувся 16 листопада в Івано-Франківську на стадіоні «Рух».

У цьому матчі до складу «Волині» повернувся капітан команди Сергій Сімінін, який пропускав попередній матч через перебір жовтих карток.

З перших хвилин поєдинку господарі поля раз по раз створювали небезпеку біля воріт лучан. Перший, по справжньому небезпечний момент «хрестоносці» мали на 17-й хвилині матчу. Денис Кожанов, отримавши передачу на фланзі, перевірив реакцію Андрія Новака, завдавши потужного удару по воротах.

Читайте також: «У кожному матчі гравці «Волині» відстоюють честь клубу, тренера та вболівальників», – футболіст Денис Кожанов

А вже за хвилину свою небезпечну атаку провели господарі. Богдан Оринчак пройшов правим флангом та відпасував на Романа Барчука – нападник «Прикарпаття» пробив вище воріт Владислава Леванідова.

На 20-й хвилині після подачі кутового Василь Француз скористався сумбуром в діях гравців «Волині» та заштовхав «кулястого» у ворота – 1:0.

На 23-й хвилині Василь Цюцюра небезпечно вривався лівим флангом у карний майданчик «хрестоносців», але захисники волині в останню мить нівелювали загрозу біля власних воріт.

На 28-й хвилині підопічним Андрія Тлумака вдалося зрівняти рахунок після розіграшу кутового: Сіаваш Хагназарі прийняв м'яч поблизу лицевої лінії, розвернувся та відпасував на Івана Цюпу, який з 11-ти метрів пробив точно у ворота Новака – 1:1.

В заключні 15 хвилин першого тайму обидві команди мали можливість повести в рахунку, але завдяки впевненим діям голкіперів рахунок на табло залишився незмінним.

Читайте також: П’ять голів та два вилучення: «Волинь» у «вогняному» дербі перемагає «Рух». РЕПОРТАЖ

Другий тайм команди розпочали дуже обережно, перепасовуючи м'яч у центрі поля.

На 61-й хвилині Андрій Тлумак вирішив освіжити гру, випустивши Віталія Пономаря замість Сіаваша.

За хвилину лучани заробили кутовий. М'яч у боротьбі відскочив до Ростислава Волошиновича, який у дотик пробив над воротами.

На 84-й хвилині Ігор Карпенко небезпечно пробивав по воротах «Прикарпаття» після навісу Кожанова – м'яч пролетів над поперечиною.

На 91-й хвилині «Волинь» вибігла у контратаку: Карпенко отримав м'яч у центрі поля та точним пасом запустив Волошиновича, який протягнув «кулястого» та перекинув голкіпера команди «рідного краю» – 1:2.  

Фінальний свисток зафіксував восьму поспіль перемогу луцької «Волині». Таким чином,після 18-ти турів «хрестоносці» мають у своєму активі 37 очок. Наступний матч підопічні Андрія Тлумака зіграють 23 листопада проти «Миколаєва».

Читайте також: М'яч півзахисника «Волині» претендує на звання «Найкращого голу року». ВІДЕО

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024