стрічка

У Ковелі відремонтували перший поверх амбулаторії

16 Листопада 2019, 18:10
МТМО 1468
МТМО

У Ковельському міськрайонному територіальному медичному об'єднанні після капітального ремонту відкрили частину амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 (1 поверх), що знаходиться на вулиці Театральній, 16. 

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

У приміщенні повністю відремонтували кабінети лікарів, коридор, маніпуляційний кабінет. Вони обладнані всім необхідним згідно табеля оснащення. Закупили й нові сучасні меблі. Усе це стало можливим за рахунок коштів Національної служби здоров’я України, які отримало Ковельське МТМО.

Зазначається, що на першому поверсі поліклініки, окрім кабінетів лікарів, обладнали й палати денного стаціонару, де пацієнти, котрі не потребують цілодобового нагляду лікарів, зможуть проходити певні медичні процедури.

Варто додати, що у квітні цього року зробили капітальний ремонт другого поверху цього ж приміщення поліклініки на вулиці Театральній,16. Тоді ж придбали й нові меблі, комп’ютерну техніку та медичне обладнання за кошти, які Ковель отримав від НСЗУ у відповідності до кількості підписаних декларацій з сімейними лікарями та терапевтами.








Коментар