стрічка

«Прикарпаття» – «Волинь»: напередодні. ВІДЕО

15 Листопада 2019, 12:02
1493

Триматчеве домашнє «турне» «Волині» добігло кінця – уперше майже за місяць наші футболісти вирушать на виїзд до Івано-Франківська.

Над трьома конкурентами по турнірній таблиці «Хрестоносці» здобули перемоги, однак розслаблятися ніхто не збирається – «Прикарпаття» уже в матчі першого кола показало, що на «червоно-білих» налаштовується по-особливому, а зважаючи на те, що між собою зустрінуться команди, в матчах яких забивається найбільше голів у Першій лізі, протистояння обіцяє бути цікавим та гарячим,– йдеться на сайті ФК «Волинь». 

Підопічні Володимира Ковалюка цього сезону чергують вдалі серії з невдалими. Ще два тижні тому франківські вболівальники дивилися у майбутнє з піднесенням, адже команда набрала 10 очок у чотирьох іграх, однак два останні поєдинки з «Минаєм» та «Авангардом» не принесли «Прикарпаттю» жодного очка. Разом із тим, у майбутній грі господарі не зможуть розраховувати на дискваліфікованого Романа Бочкура. Утім, головна сила команди в атаці – донедавна за результативністю в чемпіонаті франківці були другими після нашої команди, тож і цього разу від Василя Цюцюри, Романа Барчука та інших атакувальних гравців у місцевих вболівальників будуть особливі очікування.

Читайте також: П’ять голів та два вилучення: «Волинь» у «вогняному» дербі перемагає «Рух». РЕПОРТАЖ

Наша команда знаходиться у по-справжньому піднесеному настрої – сім перемог поспіль уже є рекордною серією під керівництвом Андрія Тлумака. При цьому «Хрестоносці» налаштовані не зупинятися на досягнутому та тріумфально завершити календарний рік. Щоправда, і цього разу не обійдеться без проблем – через дискваліфікацію «Волині» не допоможуть Младен Бартулович та Міха Горопевшек, а Віталій Неділько та Валерій Болденков не зіграють через травми. Під питанням на звітну гру також Тарас Михалик. Утім, у матчах проти «Авангарду» та «Руха» волиняни уже показали взаємозамінність свого складу (наприклад, Анатолій Ульянов та Артур Рябов взагалі стали героями останньої гри та увійшли до символічних збірних туру), тож вдома «Хрестоносців» чекають тільки з позитивним результатом.

Читайте також: «У кожному матчі гравці «Волині» відстоюють честь клубу, тренера та вболівальників», – футболіст Денис Кожанов​​​​​​​

VERSUS

Івано-Франківськ протягом своєї футбольної історії пережив уже три «Прикарпаття». І саме з останнім із них ми будемо зустрічатися лише вчетверте. Усі попередні зустрічі «Волині» з суперниками неодмінно завершувалися нашими перемогами. Щоправда, жодну із них не назвеш легкою. Минулого сезону на «Авангарді» підопічні Андрія Тлумака зуміли здолати гостей завдяки реалізованому Денисом Кожановим пенальті (1:0), а у Івано-Франківську перемогли завдяки голам Сіаваша Хагназарі, Ігоря Карпенка та Младена Бартуловича – 3:1. А на початку нинішнього сезону за порожніх трибун у Луцьку волиняни організували неймовірний «камбек»: поступаючись по ходу матчу з рахунком 0:2, завдяки дублю Кожанова та голу Горопевшека вони перемогли – 3:2.

Ще одним «версусом» зустрічі, звичайно ж, буде персона головного тренера «Прикарпаття» Володимира Ковалюка, який свого часу зіграв більше сотні матчів у складі «Волині», а у цих двох сезонах намагається своєю самобутньою командою битися проти свого колишнього клубу.

Читайте також: М'яч півзахисника «Волині» претендує на звання «Найкращого голу року». ВІДЕО​​​​​​​

АРБІТРИ

Головним суддею зустрічі буде арбітр Прем’єр-ліги Микола Балакін із Київської області. Раніше він обслуговував два матчі «Волині» у Прем’єр-лізі – на виїздах тоді лучани поступалися «Металісту» та «Олімпіку». Асистентами арбітра будуть Денис Марченко та Руслан Єрмоленко (обидва з Чернігова). Резервний арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024