стрічка

Прикордонники «Світязя» завадили контрабандистам переправити білоруські цигарки та горілку

14 Листопада 2019, 13:25
1096

З кожним разом контрабандисти придумують все нові способи, аби перемістити тютюновий товар через кордон і не понести за це ніякої відповідальності.

Відразу два таких правопорушення, що пов’язані з незаконним переміщенням через кордон курива, виявили прикордонники Луцького загону, – йдеться на сайті Держприкордонслужби.

Так, увечері 11 листопада, неподалік українсько-білоруського кордону в буферній зоні між пунктом пропуску «Пулемець» та лінією державного кордону, в ході реалізації оперативної інформації, військовослужбовці відділу «Світязь» помітили легковий автомобіль, який прямував із Білорусі. Транспортний засіб розвернувся і зупинився на кілька секунд поблизу кордону на території України. Невідомі особи з автомобіля швидко викинули пакунки та відразу прослідували на територію сусідньої країни.

В ході перевірки місцевості правоохоронці виявили два пакунки та сумку з тютюновими виробами в кількості 1500 пачок сигарет і дві коробки з горілкою «Серебрянний руднік». Виявлений товар буде передано до фіскальної служби. 

А через пункт пропуску «Доманове» наш співвітчизник вирішив пронести куриво просто на собі. Для цього він обмотав навколо свого тіла кілька десятків пачок цигарок, сподіваючись на те, що під курткою їх ніхто не помітить. Під час огляду за допомогою засобів перевірки правоохоронці виявили прихований товар у кількості 90 пачок та передали представникам митниці.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024